Poduzeće Dexion u istočnoj Europi postavilo nove web stanice

  • Poduzeće Dexion u istočnoj Europi postavilo nove web stanice

Poduzeće Dexion u istočnoj Europi postavilo nove web stanice

Da bi istaknulo svoj široki spektar proizvoda, poduzeće Dexion je u istočnoj Europi postavilo nove web stranice.

Kao dio svoje politike širenja prisutnosti u istočnoj Europi poduzeće Dexion je napravilo nove web stranice u Ukrajini, Bugarskoj, Moldaviji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori . Sve su ove stranice u jeziku zemlje u kojoj se web stranica nalazi. Svi koje zanima široki spektar proizvoda poduzeća mogu saznati više o tome tako da posjete lokalnu web stranicu i pročitaju informacije u svom vlastitom jeziku.

 

Web stranice Dexion omogućuju vam da upoznate proizvode s vidika njihovog sastava kao i načina uporabe za koju su namijenjeni.

»U poduzeću Dexion nastojimo podržavati istočnoeuropsko tržište. Zbog velike potražnje odlučili smo povećati prisutnost na tom području i našim korisnicima omogućiti lakši i direktan pristup informacijama o našem širokom spektru rješenja za skladištenje.

Našu trenutnu mrežu prodavača širimo putem povezivanja s jakim i stručnim poduzećima koja dobro poznaju lokalnu logistiku i tržište sistema skladištenja u istočnoj Europi. U pomoć distributerima i s namjerom isticanja prisutnosti poduzeća Dexion na tom području, odlučili smo postaviti web stranice poduzeća za sve istočnoeuropske zemlje, s detaljnim informacijama o poduzeću, proizvodima i uslugama na jezicima tih zemalja.

Ove su web stranice u veliku pomoć svima u tim zemljama koje zanima spektar rješenja za skladištenje poduzeća Dexion,« rekao je Florin Rotaru, direktoru izvoza za poduzeće Dexion Storage Solution.

Nove su web stranice konstruirane tako da uz najjednostavniji pristup posjetiocima pružaju sve informacije. Pozivamo vas da posjetite naše nove web stranice i radujemo se vašim povratnim informacijama kao dijelu naše kulture kontinuiranog poboljšanja.

O poduzeću

Dexion je vodeće poduzeće na europskom tržištu na području različitih rješenja, od paletnih regala do arhiva. Dexion nudi širok spektar rješenja za skladištenje koja se proizvode u tvrtkama poduzeća u Njemačkoj, Rumunjskoj, Finskoj i Rusiji.

Poduzeće se izdvaja na tržištu zbog kombinacije visokokvalitetnih proizvoda i vrhunskog nivoa usluga. 50 godina iskustava poduzeća Dexion na području izrade paletnih regala i različitih sistema skladištenja predstavlja dokaz da je poduzeće predano visokoj kvaliteti i kontinuiranim inovacijama.