Hi280 - regal s policama na više razina

Opis

Hi280 - regal s policama na više razina - Opis - Dexion Rukovanje sitnom robom

Hi280 regal s policama na više razina i s umetnutim podestom, je izgrađeni regal s policama ugrađenima u dvije ili više razina. Donja polica je nosač podesta. Stupovi su jaki i dimenzionirani, tako da nose opterećenje od poda prema gore. Polica je dizajnirana za montažu na više razina, a često se koristi u većim skladištima za rezervne dijelove ili tamo gdje je potrebno skladištenje brojnih artikala, ponajprije artikala s niskim prometom.

Baza montaže na više razina je Hi280 regal s policama, koji se sastoji od EK stupova izrađenih od prethodno pocinčanog čelika debljine 1,2 mm. Stupovi mogu biti dvostruki kad podržavaju obje razine polica i prilaz ili jednostruki kada podržavaju niže police i podeste sa samostojećim gornjim poličnim jedinicama.

Raspon

Hi280 - regal s policama na više razina - Raspon - Dexion Rukovanje sitnom robom

Koncept se temelji na poznatom regalu s policama HI280 kao proizvodu na više razina s umetnutim podestom. Dizajn zahtijeva visoko održivi kapacitet pojedinih komponenti, što rezultira proizvodom koji otvara velike mogućnosti planiranja optimalnog načina skladištenja. Ukupni obujam može se koristiti za skladištenje i rukovanje. Artikli niže frekvencije pohranjeni su na višim policama, dok su oni s većom frekvencijom na prizemnim policama. Ovakvi proizvodi se koriste u različitim područjima te predstavljaju skladišno rješenje u pogledu optimalnog korištenja skladišnog prostora, koje je optimalnije od bilo kojeg drugog proizvoda. 

Specifikacije

Hi280 - regal s policama na više razina - Specifikacije - Dexion Rukovanje sitnom robom

Montaža na više razina zahtijeva detaljnu specifikaciju jer ukupno predviđena nosivost može biti značajna. Zato montaži svakog proizvoda na više razina treba pristupiti individualno te je potrebno pažljivo izračunati sve parametre, kako bi se osigurala najveća moguća sigurnost.

Pojedine komponente su standardne Hi280 komponente, no s obzirom na specifične zahtjeve i moguća velika opterećenja proizvod može imati i dodatna ojačanja za stabilnost, iako to ponajprije ovisi o visini do koje se želi montirati proizvod.

Smjernice u nastavku:

Dimenzija

Visina: do 15000 mm. Klasična montaža je za dvije ili tri razine, uključujući podest. Međutim, za neke klijente rade se i četiri razine.

Veličina
Objekt za skladištenje je često ograničavajući čimbenik.

Kapacitet nosivosti
Nosivost gornjih polica je ista kao i ona donjih polica (od 75 kg do 400 kg).
Međutim, višerazinske strukture potrebno je pojedinačno izračunati i provjeriti.