VDS Food – distribucija svježe i smrznute hrane

  • vds1
  • vds2
  • vds3
  • vds4
  • vds5
  • vds6
  • vds7

VDS Food – distribucija svježe i smrznute hrane

VDS-Food belgijska je trgovina na veliko koja prehrambenim proizvodima opskrbljuje više od 5000 restorana i većih kuhinja, a poznata je po svojoj dostavi svježih i smrznutih prehrambenih proizvoda.

Nakon nedavnog širenja sada ima 3 distribucijska centra te prodavaonicu pri svakome. U Bruxellesu ima skladište od 2000 m2, u Liegeu skladište od 6000 m2, a u Waveru novo skladište od 3900 m2. Upravo smo u skladištu u Liegeu pomogli uštedjeti prostor našim sustavom pomičnih regala (MOVO) te mogućnošću pohrane pomoću dinamičnih polica. Skladište u Waveru opremljeno je sustavom regala P90 i posebnim sustavom polica HI280.

RJEŠENJA:

U skladištu u Liegeu VDS Food želio je što bolje iskoristiti prostor u zamrzivaču radi kapitaliziranja troška izvedbe takve instalacije. Kako bismo maksimirali uporabu tog prostora, instalirali smo sustav pomičnih regala za palete – MOVO, čime smo omogućili da što više hrane bude spremljeno u zamrzivač, time minimirajući troškove održavanja.

U okolnom prostoru njihovog skladišta u Liegeu naš sustav polica HI280 te sustav regala za palete P90 uporabljen je za pohranu alkohola te ostalih namirnica.
 
Carton Flow na okvirima P90 uporabljen je kako bi se stvorile dinamične plohe radi lakšeg snalaženja među proizvodima unutar hladne prostorije te niži regal za palete P90 kako bi se stvorio središnji izložbeni prostor za svježe proizvode i alkohol.

U tom skladištu u Liegeu postoji više od 7000 proizvodnih linija.

U Waveru je klijent tražio obojeni sustav HI280 s perforiranim policama; time je postignuta atraktivnost ploha s kojih kupci mogu birati svoje proizvode.

KAPACITET:

Generalno skladište

sustav regala za palete P90: 800 paletnih mjesta
sustav polica HI280: pojedinačne boce i paketi
sustav stalaka P90: izlaganje i pohrana alkohola i ostale robe

 

Zamrzivač

MOVO sustav pomičnih regala za palete: 1000 paletnih mjesta